Fattig+annat.

Just nu är jag fattig som en kyrkråtta. Har mot alla principer handlat för första gången på Lidl. Bara för att det är billigt. Jag har försökt hålla mig därifrån men jag handlade där i går och man får mycket för pengarna, det vill jag lova.

Lista på inköp från Lidl:

1 gul paprika.
1 röd paprika.
Sallad i kruka.
Grytbitar ca 300 gr (svenskt)
Blandfärs 500 gr (svenskt)
Mjölk 1 liter (den är såklart i från Milko)
Toapapper, en massa.
Gurka.
4 pack yougurht.
Mjölkchoklad 2*200 gr.
1 pkt krossade tomater.
2 liter Freeway cola.
2 askar cigg.
5 dl cremé fraiché.
1 kg tomater.

Allt för en summa av 235 kronor! Det är ju kanon det. Måste tacka en viss person för tipset om att handla på Lidl. Ska fortsätta handla där :)

Jag har inte fått en hel månadslön sedan april eller maj. Kommer få det igen i november och då kommer jag känna mig stenrik! Jag längtar som en tok till den 25:e november. Perfekt i det avseende att det snart jul då med..så jag kan köpa några julklappar, inte för att det ska bli många men några vill man ju ändå ge en eller ett par klappar till.

Sitter hemma med ryggvärk nu. Var till kiropraktikern i går och fick utstå en del otäckheter, det knackade och brakade i både rygg och nacke. Ska till jobbet i morgon i alla fall för att se hur det går att jobba med ryggen.

I helgen ska jag bo hos mormor och morfar för att vakta deras hus. Dem ska fara till Ångermanland i morgonfm. Blir skönt att "bo" i Bollnäs några dagar. Det är flera år sedan.

Nu ska jag scrappa lite till BoM.

Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback