Update

Hej å hå vad tiden går och nästan inga blogguppdateringar kommer i från mig. Jag tänker ofta: "nu ska jag blogga...nej, jag tar det sen... " och så blir det inte av och det går veckor eller i bland dagar mellan inläggen i från mig. Jag kan bara blogga om andan faller på annars är det inte roligt. Vissa gånger kan det ju komma flera inlägg på släng som ni har märkt ;-)


Hmmm...vad har hänt sen sist då?


Jo, vi har börjat att måla och fräscha upp hemma hos Niklas. Vi har gjort hallen klar nu, det är lite som fattas, dörrar och fönster ska vitmålas och lägga nytt golv, men det ska vi ta när det är varmare ute. Nästa steg blir sovrummet, taket ska målas vitt såsom fönster, lister osv (det har vi även gjort i hallen, från furu till vitt, vilken skillnad!!) sedan kommer väggarna i sovrummet bli i en färg som heter "passion" (lila). Färgen finns att beskåda på rusta, www.rusta.se

Kommer att uppa bloggen med bilder sen, så det kommer mera om detta! :-)


I helgen som varit var det fest för Annika på lördagen, trevlig och rolig fest trots att jag var nykter ( man kan ha roligt ändå tydligen :-p)

Annika, tack för en trevlig kväll!


På söndagen var det kyrkan som gällde på fm, fastlagshögmässogudstjänst, fina sånger med kören. Där stog vi och sjöng för ett tiotal ynka själar. Men men, det är ju roligt att sjunga i alla fall. Efter det var det hem och måla som gällde.


Å helgen för snart två veckor sen var det fest för Jennie som fyllde 25. Tack än en gång för en trevlig kväll!


Nu i veckan har det varit jobb, måla, jobb...måla :-) men målningen har varit värd all tid, för j*klarns vad nöjda vi är med vår hall! I kväll blir det till och lägga en sista stund på hallen, ställa in hallmöbeln måla det allra sista, sätta upp trappräcket osv. Jag ska fixa en gammal spegel också, måla och slipa så den får en lite sliten look.


I morgon kväll ska jag fräscha upp mig själv, haha. Ska färga och klippa håret. Har inte gjort något åt håret sedan november, himmel! Men innan dess tänkte jag svänga in hos Hanna och Fredrik och lämna lite pix....och passa på att snusa lite på Edit :-)


I helgen som kommer blir det förmodligen skotertur på fredagkväll beronde på hur jag mår i ryggen. Fika på stan på lördag och utgång... men vi får se, det kan ju hinna ändra sig, beror på hur jag känner. Men jag känner att en krogsväng är det jag behöver nu...

:-)


KRAM! ♥


Fii faeen..

13,05

~~~~

Alltså... fii faeen vad äckligt!

Kolla denna
www.aftonbladet.se/nyheter/article4459076.ab

(jag fattar inte hur man gör när man lägger det som en liten klicklänk med ett eget ord...därför står hela adressen med...hjälp!)

Nya skor på g.

12,58

~~~~

Ny skor på g från Ellos.


Tråkig?

22,07

~~~~

Hur tråkig är jag? Hmm, Niklas är ute med ett par kompisar på skoter å här sitter jag med Donna och ser på nyheter! Hahahahaha....det är ju helt kasst. Men eftersom min rygg också är kass så går det ju inte att skumpa skoter... :-( fan också!

Hmm, nu vart de en massa uppdateringar på en å samma gång...men det brukar kunna bli så för mig, kom i ett stim nu...:-) det är ju så roligt att blogga egentligen, varför gör jag det då inte oftare? För att jag är tråkig? Hahaha...

Kramen ♥

Utmanad.

21,49

~~~~

Just ja, jag har hy blivit utmanad av Kitte också. Såhär funkar utmaningen:

* Gå in i mappen Mina bilder
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.


Här kommer min bild:



Varför blev det en bild på MIG? gaaah....så typiskt! I alla fall är den i från Maries 30-årsfest. Det bjöds på tacos och påtallrikarna fanns diverse köksgeråd utplacerade som bestick, jag fick som synes en spagettislev... :-)

Jag utmanar:

Sara
Linda Modin
Niklas
Hanna E
Malin
Veronica, Hannas mamma


Veckans.

21,36

~~~~

Längesen jag gjorde en veckans lista nu ju :-)

Veckans bästa: Alice & Herman och sist men inte minst EDIT!!! Lilla lilla lillstinta :-) du är så go så go!
Veckans sämsta: Jobbet, ryggen...ångest.
Veckans låt: Sarek - Genom eld och vatten.
Veckans bojkott: Melodifestivalen...kommer inte titta förrän den stora finalen samt Eurovision.
Veckans inköp: I morgon blir det ett par skridskor. Skrev ju tidigare att jag skulle köpa ett par konståkningsskridskor, men så blir det inte. Det blir antingen bandy eller hockeyrör.
Veckans tv: Haha, det är ju för dåligt att jag tittar på det men... Sveriges Värsta Bilförare. Men för att väga upp det hela måste jag också skriva På Spåret, älskar det programmet.
Veckans ord: Snö, isglass och bäbis.

Och Niklas, jag tänker inte skriva dig på listan...för du vet, du är alltid veckans bästa ;-) me loves you!

Helt slut.

14,21

~~~~

Ja just det, jag är helt slut....i hela kroppen. Kämpar mot ångesten hela tiden, den ska inte få ta över mig. Jävla skit.....varför kan jag inte bara få må bra? Jävla skitpanikångest.......sluta ta över min kropp. Jag behöver inte dig! Fan, låt bli mig...allt är ju så bra nu, så varför kommer "du" nu? Låt mig vara.....


......................

Ooooouuuaaaahhh!

09,34

~~~~

GÄSP! Himmel så trött jag är, det saknar motstycke... kallt och mörkt... men det är väl bara harva på antar jag. Lite sommar, sol och semester skulle sitta som en smäck nu!

Blir korta små inlägg just nu bara, orkar liksom inte... men det kommer mera, längre inlägg =) lovar jag er, nästan! Hihi.

Kram <3

Lila!

12,37

~~~~

Jaaaaaaaaaaa!!! Lila är bäst! Team Hanna, Bollnäskören vann!
Åååååh, det trodde jag faktiskt inte =) häftigt!

Å ja, jag är dålig på att uppdatera...i know...

Kram alla <3