Oljud.

18,55

~~~~

Mm, mitt i oljudet av en golpslip och en massa j*vla slipdamm lagar jag mat. Väntar på att riset ska bli klart nu...såååå himla hunrig. Vi är i fullgång med renovering av vardagsrummet. Vi har inte mycket kvar nu. Hela helgen har gått åt till detta och det har minst sagt inte varit en enda lugn stund...men nu är vi snart klara =)

Snart kan jag nog ta ur öropluggarna och äta lite...första gången jag lagar mat med öronskydd på mig =P

Näää, nu får riset va klart alltså!


HUJ!

Friday!

07,56

~~~~

Äntligen fredag...även om det varit fyradagarsvecka känns det tungt. Känns som jag varit på jobbet fler än fyra dagar om man säger så. Men nu så går jag i alla fall på mitt sista pass för denna vecka! =) gud så skönt!

Det har känts tungt länge nu att gå till jobbet/vara på jobbet. Det bär emot något otroligt. Tack och lov börjar det lätta lite nu i alla fall. Synd bara att jag mår dåligt över att gå till jobbet, så ska det inte behöva vara. Men hur lätt är det att få något annat? Det finns ju liksom inte. Mycket funderingar på vad jag ska göra med mitt liv. Plugga? Vet inte...känns inte som att det är min grej. Studieskulder för livet känns inte heller speciellt lockande... nej, jag vet inte. Jag vet ingenting.

Häv a gräjt wiiiikänd!

Kram ♥

Två filmer.

21,50

~~~~

I helgen har vi sett två kanonbra filmer!
Australia fick mig att gråta floder...säger inget mer. Gran Torino var också super superbra, blev väldigt rörd av den.







Fotat.

11,17

~~~~

På skärtorsdagens kväll var jag ut och fotade lite... =) hur kul som helst. Jag tappar både tid och rum när jag fotograferar. Niklas blev lite avis och tjurig för att jag hittar saker att fota som han inte ser när han håller i kameran o sen tyckte han att bilderna jag tagit var bra...=) han tycker jag ska skaffa mig en egen systemkamera...så kommer det bli. Den kommer nog följa mig överallt har jag en känsla av. Här kommer nästan alla bilder jag tog i torsdags.


Stenar







Lada och mina fotspår



Fotspår



Ladvägg



Detalj



Ladan igen







Fina färger



Granar i grodperspektiv



Tallar i dimma


Träd




GLAD PÅSK!

KRAM  ♥ ♥

Inbjudan.

13,32

~~~~

Tack för inbjudan gumman =) fick inbjudan till Edits dop idag. Älskar dop!
Edit är dotter till
Hanna/Fnyz



Såhär fin var inbjudan till dopet, enkel och tjusig.








Donna tyckte att inbjudan intressant. Hon är dessutom nyfiken på kameror. Hon posar gärna, men på sina villkor =)



Kram ♥

Gud vilka dumheter!

08,32

~~~~

Låt barn vara barn säger jag.
Detta är ju helt sjukt. Jag blir så arg. Lyssna även på vad dom säger. "The kids are enjoying this" Ja men eller hur, ser ni enda glad unge på bilderna? De ser ju ledsna och skrämda ut stackarna...