Någon annanstans.

21.01

~~~~

Nu är jag 
där i stället för här.

Huj! 

Bloggen.

19,42

~~~~

Bloggen, ja, just det jag har ju en blogg också. Jag har en tendens att glömma den ibland...som ni kanske märker? :)

Jag har för närvarande väldigt lite uppslag till vad jag ska blogga om. Jag vill inte blogga bara för att blogga heller, det känns bara onödigt på något vis. Det är också därför det är alldeles tyst ibland och vissa perioder kan det komma väldigt mycket.

På ett känns blogg.se väldigt trist också, tråkiga designer osv och jag har ingen aning om hur gör egna designer. Ibland funderar jag om jag ska byta till en annan bloggportal igen, men det har jag ju gjort två gånger tidigare och det har ju liksom slutat med att jag gått tillbaka hit. Denna sidan känns verkligen supersupertrist...

Kollar ny sajt NU! :-)

Eller...? Jaja, jag återkommer.

/ E

Update.

19,50

~~~~

Dags för en liten update på "biggest looser"-fronten nu tycker jag.

Sist jag vägde mig för snart två veckor sedan hade jag gått ner totalt 3 kilo på lika många veckor. Det känns väldigt skönt att det sakta men säkert går åt rätt håll, vill inte gå ner för fort heller.

Nästa "invägning" är på fredag. Jag har inga förhoppningar om att gått ner, så det blir en bonus om jag har det.

Nästa vecka drar en aktvivtet igång genom jobbet, en dietist kommer och förläser och vi kommer att få individuellla rådgivningsträffar också. Det ska bli väldigt spännande! :-)

Snart är det helg igen och då ska jag unna mig något extra. Jag har helgen, eller framför allt lördagen som en "paus" då unnar jag mig t ex. godis och kanske lite vin och sådant. Detta är sporren som får mig att bita i hop på vardagarna :-)


/ E