Böcker.

20,45

~~~~

I helgen tänkte jag besöka bokreorna på stan. Har någon av er varit på bokrean ännu?
Ge mig lite tips om ni har något att dela med er av :-) vilka böcker ska man kolla in, vilka böcker borde man köpa? Funderade först på att handla böcker på nätet, men hur kul är det egentligen? Håller med en röst jag hörde på radion, känslan försvinner av att shoppa böcker på nätet och just att få bläddra och känna på boken, så sant!

Har en hel del olästa böcker i en hög, mest skönlitteratur, en och annan klassiker. Samt någon faktabok...hoppas bokrean kommer att kunna inspirera mig till en ny "läsperiod". Jag läser nämligen i perioder, flera böcker på släng, sen kan det gå några månader innan jag öppnar en bok igen. Just nu har jag fått en släng av att lösa korsord i stället :-)



Bilden kommer från google.se

// E ♥


Kan det inte bli vår nu?

20,30

~~~~

Längtar så otroligt till våren nu!



Snön ligger djup och tung överallt. Blåsten yrar och får snön att virvla omkring och lägga sig i tjocka drivor. Tröttheten är monumental, ansiktet glåmigt och de mörka under ögonen blir får en mörkare och mörkare ton.  Längtar till jag ser den första snödroppen, tussilagon, tulpaner och grenar som knoppas. Hör redan fåglarna kvittra mer och mer, tar fasta på det, FÖR det är ett sant vårtecken med fåglar! Framför allt, det är ljusare! Visst är det underbart.

Eftersom det kommer dröja innan vårblommorna kommer fram har jag alltid färska tulpaner på skåpet i vardagsrummet, för att förgylla vardagen, för att få in lite färg. Det behövs.
I helgen ska jag plantera om mina mårbackapelargoner och ställa dom i köksfönstret och se om dom vill vakna till liv, också det ett sant vårtecken.

Har ett projekt på gång i vår också, måla om i badrummet, få in nya textilier och lite blommor och nya prylar. Tror det kommer bli underbart :-) en helg sen är jag klar med det, kommer inte kosta mycket heller. Max en tusenlapp så har vi ett "nytt" badrum!

Annika, tack för i söndags, alltid lika kul att träffa dig. Vi får göra om det snart igen.

// E ♥