Bläsch.

Är inne i den där häääärliga perioden varje kvinna får utstå en gång i månaden...bläsch. Jag blir alltid sängliggande...är så trött på att ständigt få denna  hemska värk som inga vanliga värktabletter biter på, Ipren, Ibumetin, Alvedon etc. Nu ska jag höra med läkaren om jag kan få något starkare mot den här skiten, ja just det är ett skit att må så här. Jaja, nog tjatat om det här nu.

Längtar till fredag och lön så himla mycket nu! Aaaah.... ge me fredag right away!!!

Jaja...

Dags för sän


Ganska s? ny..

Ganska s? ny..

Utmanad.

Jag har blivit utamanad av Hanna :o)

Tssss...det blir ju knäppisvarning...:o)

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då kör vi!

1. Jag är DÖDLIGT rädd för spindlar. Alltså då menar jag så rädd att jag skriker för minsta lilla spindel. När jag ska döda dem tar jag fram dammsugaren suger in dem i :o)

2. Jag älskar att vara lat...i bland måste jag ta mig själv i kragen och tvinga mig själv att göra något vettigt. Jag skulle kunna ligga i sängen eller på soffan en hel dag utan få dåligt samvete.

3. Jag älskar min TV, förut tittade jag jättemycket på TV, men nu har jag förbjudit mig själv att följa några serier. Nu tittar jag bara på några serier men följer dem inte slaviskt. Den enda serie jag fäljer slaviskt är Anna Pihl.

4. När jag städar gör jag det så att ser bra ut utåt, men oftast är det kaos om man öppnar en garderob eller ser efter i tvättstugan.

5. Jag vill bo i Hälsingland resten av livet, kan nästan inte tänka mig att bo någon annanstans, ska jag flytta blir det i så fall norrut.

6. Jag hatar äckliga gamla disktrasor, det klarar jag inte av! Det är så äckligt...oooh :o( får rysningar. Jag byter min ofta så jag slipper den där äckliga känslan av gammalt och surt... Huuuu.

Jäh..nu så, jag kunde skrapa i hop sex knäppa egenskaper jag med :o)

Jag utmanar:

Kitte (Memea)
Annika (Ankanicka)
Johanna:
http://johannamariaberg.spaces.live.com
Mari (Papier)
Hanna (Bushanna)
Judith (Juddanforpresident)



Ett tag sedan.

Nu var det ett tag sedan jag skrev något... Vet inte vad jag skulle skriva om heller. Finns inte så mycket att säga. Händer liksom ingenting tycker jag. Trist trist trist... :(

Visst vann rätt låt i går? Jaaaaaaaaaaaaaaa! The Ark i mitt hjärta! :o) låten är sååå bra, i love love love it!
Annars var ju Måns låt bra..så trallvänlig. Åh, men stackars Tommy Nilsson som inte fick en enda futtig poäng.

Snart är det påsk och långledigt! Oh, jag har längtat sedan jul efter påsken. Man måste ju ha något att se fram emot om ska orka med att jobba. Det är ju en del ledigheter framöver, påsken, första maj, kristi himmelsfärd, nationaldagen...och sedan sommarsemester förstås! Längtar till sommaren nu mitt i allt slasket.

I påsk bär det av till fjällen i alla fall..:) med pappa och Lena :) ska bli himla trevligt.

Jaja...:) kram på er allihopa.