Min dag.

23,57

~~~~

Tänkte jag skulle visa min dag med bilder idag i stället för att blogga = )

http://lillastintan.bilddagboken.se


Kram!

Slut.

16,35

~~~~

Snart slut på arbetsdagen, superhärligt!

Ska hem och äta, ut och gå och njuta av solen. Sen blir det sista avsnittet av Anna Pihl, vill inte att det ska vara sista avsnittet! Åååh... =(

Nu har det ordnat sig med den mystiska fakturan. Jag behöver INTE betala något = ) gud, vilken otrolig lättnad! Var rädd att jag skulle bli tvungen att betala, för sånt har man ju hört talas om.

Kram på er!

Go.

10,25

~~~~

En liten uppdatering av helgen.

På fredagkväll efter jobbet fixade jag middag, fläskfilégryta och klyftpotatis :) supergott blev det. Drack lite rödvin och mådde hur bra som helst. Tittade på så ska det låta, var fan är mitt band och Berg flyttar in. Berg bodde över hos Kicki Danielsson, alltså det var så himla bra, Kicki var superrolig och bjöd på sig själv hela tiden.

På lördagen hade vi först tänkt att åka ut en stund på förmiddagen men vädret blev inte som vi trott så vi tog en långpromenad i stället.  Jätteskönt var det, varmt = ) sen åkte jag till Hanna, mitt på dagen ungefär och vi pratade en massa, har saknat att prata med dig, vännen! Fick träffa en söt men dock en aning kinkig Matilda, inte lätt att vara liten, trött och förkyld samtidigt, sen innan jag skulle fara hem så var M glad igen och hon var GO med mig :) söta söta lillstinta :) fick handla direkt på plats i Hannas butik, ååååh! :) vad kul det var.. fick plocka själv och det var ju bara helt underbart. Kom hem, pussades, hämtade mat på kina. Tittade på TV och var jättetrött hela kvällen, lade mig vid 22.

Idag sitter jag på jobbet. Och vad är det inte då? FINT väder, jättefint väder såklart...bah!

Funderar mycket på en grej, eller person ska jag väl säga. I bland undrar man vad man kan säga å inte kan säga till andra. Svårt att avgöra, just nu skulle jag bara vilja häva ur mig till personen i fråga vad jag känner, men hur mycket förstör jag då? Allt? Emellanåt känner jag för att "spy" ur mig allt å strunta i konsekvenserna. Men så kan man väl inte göra, eller? Får fundera lite mer på detta. Det tär något på mig...

Kram.

Suck.

17,01

~~~~

En hel jävla timme kvar innan jag får sluta. Fattar inte hur tiden kan gå så fruktansvärt sakta.. Detta måste vara den absolut längsta dagen i världshistorien. Det saknar fan motstycke.

Egentligen ska jag inte hem och göra något vettigt men det är ju så att man vill hem bara. När jag kommer hem ska vi kuska i två bilar upp till Glössbo av alla ställen för att lämna Mats bil på verkstan, tråk...hade ju kunnat lägga den tiden på något annat. Innan jag far hem ska jag hämta Madonna hos mommi och moffi. Ska fixa matlåda med... Gått ut och rört på mig skulle jag också ha hunnit med, men hur fan ska det gå till? VAR ska jag hitta den tiden? Tycks vara omöjligt att få tid till att hinna med allt man vill, fast det var ju inget nytt i och för sig. Jaja...

Har bara en sak i huvudet just nu. Tänker dock inte berätta vad det är just nu...

Hm, det här inlägget blev lite väl negativt...men man kan inte vara på topp jämt, eller hur?

BISSOU!

~~~~

22,25

~~~~

Har hänt en grej som gör att jag måste skriva av mig lite.

När jag kom hem efter jobbet och skulle hämta posten fann jag ett kuvert med avsändare Euro Finans. Fick genast lite panik eftersom jag direkt fattade att det handlade om obetalda fakturor då det dimper ner ett kuvert med en sådan avsändare. Sprättade kuvertet, mycket riktigt, det handlade om obetalda fakturor. Att betala mina fakturor och hålla reda på allt sådant är jag överdrivet noggrann med.

I alla fall. Fodringsägare är ett företag i Arboga. Arboga? Arboga???!!! Vaffan, har aldrig varit i kontakt med ett företag där överhuvudtaget... googlade på det och dom säljer exempelvis hushållsartiklar, företaget är i alla fall etablerat och seriöst. Googlade även på Euro Finans för att se om dem var seriösa och det verkade dem vara enligt min bedömning. Alltså har någon handlat i mitt namn för flera tusen kronor! Men vem är det? Det rör sig om nästan 5000 spänn och man har handlat vid två tillfällen, ca en månad innan jul och sen i mellandagarna. Fy fan... Allt i inkassokravet är korrekt, namn, personnummer osv. Om åtta dagar förfaller kravet. Gissa om jag har värsta paniken för att lösa det här.

Så nu måste jag alltså sätta mig ner och lösa detta i morgon. Är så otroligt jävla förbannad!!! Vilket massa skitfolk det finns. Får nog dessvärre ta ledigt från jobbet några timmar för att fixa det här. Måste ringa ett antal samtal och det kan inte gärna göra på arbetstid. Det är ju lite av en nödsituation kan man säga...

Suck säger jag med all rätt.

Skriver mera sen om det här.

Nu ska jag försöka låta bli att tänka på detta och sova i stället.. men det kommer nog bli rätt så svårt har jag en känsla av.

Natti natti med er allesammans.

~~~~

Måndag.

23,21

~~~~

Nu har det jävla äcklet erkänt som mördat Engla. Tittade på presskonferensen i morse innan jobbet och man verkligen såg hur berörda polisen och åklgarna var som var med under konferensen. Läser även mycket på dn och aftonbladet för att hänga med i utredningen. Hoppas verkligen "42-åringen" åker dit så det dånar om det.

Skönt att ha den värsta dagen i veckan gjord nu. Hade den äran att jobba till kundservicen stängde idag (till 19,15 vilket kan innebära att man får stanna en bra stund längre då vi måste plocka samtalen i kön innan vi går hem), vilket jag även gjorde i fredags samt att jag jobbar två kvällar till kl 18 i denna veckan. Ge mig ett liv utanför Fortums väggar, tack! Fast på onsdag är det kören igen, kören ger mig en otrolig energi, jag brukar alltid vara helt upprymd när jag kommer hem, det är nästan svårt att somna för att man så glad.

Fick en massa bilder idag från vår baldag = ) det var bilder innan då vi gjorde håruppsättningarna/sminket samt många från balen. Kanske lägger upp några i något kommande inlägg..

Nu ska jag nog lägga mig och lyssna på sista halvtimmen av Karlavagnen. Hm, lösa lite korsord också kanske?

Natt natt...