Tristessdöden.

En del dagar är riktigt riktig urtrista. Dessa dagar då det känns som att någon hällt flera kilo med segt klister i urverket på klockan, och inte vilket klister som helst utan Konrads Kalasklister. Ni som minns "Pippi på rymmen" minns också att detta klister är extra segt och klibbigt. Det är just dem dagarna man tror att man skall dö tristessdöden... Det här är en sådan dag, hjälp! :-(

Och vet ni vad, det blir inte bättre när jag väl kommit hem. För då måste jag städa tvätta och diska, då kommer klistret att bli än mer segt. Jag lovar er, kommer ni till mig sitter jag fast i golvet med detta gröna klibb. Tänk vilken syn...

Rädda mig!

Nedan ser ni mig som brunett! Så otroligt snygg!

image3



Tack för kommentarerna i förra inlägget! Mera mera!


Brunett.

Nu är jag brunett i stället för rödhårig :) jättesnyggt blev det... vart att jag fick färga det i tid och otid med den röda färgen...blir liiite tjatigt att hålla på att färga håret hela tiden.

I går var världens slödag. Ja, eller lite i alla fall. Klev upp vid åtta och vid 9,30 åkte jag till Trönö för att gå hundkurs med Donna. Kursen började vid 10,45 och sluatde ca 12.. var hur kul som helst. Efter det åkte jag och Theresa och plockade lite liljekonvaljer. Vi plockade även hundkex, smörblommor och midsommarblomster. Dessa tre sorter hade nästa blommat över där vi var och plockade, det är ju inte riktigt klokt. De ska inte vara överblommade redan nu, dem ska inte ha blommat ännu! Buketterna fick mormor i alla fall... Fikade hos mormor, rabarberkaka med marsansås och svartvinsbärssaft. Sååå himla gott! Himmelskt alltså :o) efter fikat for jag hem och låg på soffan mest hela eftermiddagen, var så otroligt trött, sov lite emellanåt också på soffan. Tittade lite på "The Mexican" på fyran, var bra men jag lade mig vid 22-nyheterna för jag var så trött...helt galet trött...och är det fortfarande...skulle kunna somna ståendes.

Hmmm är det världens tristaste väder eller är det världens tristaste väder? :o(

Nu drömmer jag om bebisar igen! Hela tiden! Undra hur många förlossningar jag gått i genom i mina drömmar senaste veckorna :P helt sjukt...

Var på massage i fredags, helt jävla olidligt... var inte långt till tårarna kan jag säga. Har så ont i nacke/axlar/skuldror så det är nå grönjävligt... har haft spänningshuvudvärk i veckor. Den har släppt lite nu men jag känner fortfarande av den. Har varit "hög" på alvedon/ibumetin/magnecyl/ipren i flera veckor. Nu tror ni väl att jag är tablettmissbrukare!  Tror dock att ni också skulle "droga" er om ni hade huvudvärk på det sätt jag har det... och det är ju dessutom den värsta tänkbara  form av värk man kan ha!


Hemma går det björnar inpå knuten nästan....huuu. Det har varit en på granntomten och troligen samma på täkten bakom mitt hus. Jävla björnar. Sammanlagt är det fyra björnar ute på skogen. Känns så himla otäckt när dem är så nära. Vågar mig knappt utanför dörren. Dessutom verkar folk tro att dem äger vägen hemma.. far omkring överallt och är nyfikna att se björn...har aldrig varit så mycket trafik efter Åsbackavägen som nu... Lägg av för fan! Nyfikna jävlar!

Jahaja, nu är ni väl uppdaterade på läget? :o)

Puss och kram!

Pingalapong!

Tänkte jag skulle skriva lite igen :o) har varit långt mellan gångerna senaste tiden...så jag passar på att skriva lite under fikarasten.

Fick en del mysiga presenter då jag fyllde... de allra flesta gav mig ljuslyktor...hihi...så nu kan jag byta ut varenda en hemma. Av pappa och Lena fick jag en torkvinda, praktiskt men rätt trist .o)

På fredag kommer lönen. På fredag försvinner lönen... förbannade jävla as till räkningar, ursäkta språket men varje månad samma sak. Nästan hela lönen går åt till dessa räkningar, usch.

Kan väl tala om att den speciella personen och jag har tagit det ett steg längre... men om han och jag är ett "vi" vet jag inte och vågar inte ställa frågan heller... =/

Månadens skiva måste bli Takidas nya..."Bury the lies" jag älskar den. Ut och köp!

Update.

Nu var det rätt längesen jag bloggade. Tyckte det var dags att göra en update. Hoppas ni som läser min otroligt intressanta blogg tycker det med ;-)

Det har nog hänt en del sen sista inlägget :-)
Det handlar om en alldeles speciell person...hihi...säger inte mer i nuläget. Inte här i alla fall ;-)

Jag fyller år i morgon men jag ser inte fram emot det kan jag säga...vore ju roligt om ens mamma kom då man fyller år men inte då. Fast jag hade i och för sig inte väntat mig något annat heller... men jag tänkte (i min enfald) att eftersom hon ringde gråtandes i julas och ville skapa en bättre kontakt med oss barn så hade det väl varit ett perfekt tillfälle att börja bygga upp kontakten då jag fyller år. Oj, vilken lång mening det blev nu men det blir så då man skriver av sig och är lite småarg. Just det, jag är fanimig jävligt arg över att hon kommer. Inte ledsen, bara jävligt arg. För det ledsna, det har försvunnit för längsen.

Hmm...nu är det ju svinkallt ute igen. Var ju sommarvärme ute för någon vecka sen, men i och för sig är väl detta väderläge mer normalt för årstiden fast nog vill jag ha varmare än 5 grader i mitten på maj.

Ändrar utseendet på bloggen också till fiiin grön färg.

Och Kitte, bloggen din är himla fin. Glammig och bra :-)

Nu längtar jag till detta:

  • Sommar
  • Semester
  • Barfota i gräset
  • Klarblå himmel
  • Isglass i solen
  • Finare väder
  • Midsommar
  • Första doppet
  • Varma kvällsdopp


Kram på er!