Lördag.

Hej på er allihopa...

Det här har varit en riktig kanonlördag :-D

Började med att städa upp lite hemma...det var kanske inte så kanon men jag tänkte att jag vill inte komma hem å sen ha skiten kvar...var lika bra att styra upp det me detsamma innan man drog i väg.

Efter städningen träffade jag Jenny och Theresa på stan...tog en fika på Normans, bästa fiket i stan, enligt min mening i alla fall :-) glasspremiär i solen, helt underbart.

Sen hem..gjorde världens onyttigaste middag...pasta ost och ketchup....:-) jättegott är det i alla fall...man får bortse i från att det inte är så nyttigt.

I kväll har jag träffat Hanna, Fredrik, Judith med flera... gosisar! Hade himla trevligt... ;-)

Nu är ja rätt trött efter att ha flängt runt hela dagen... Sängen skriker på mig... :-D

I morgon ska jag grejja lite med bilen.. pappa ska hjälpa mig...men jag gissar på att jag får göra allt själv och han visar och pekar. "Du ska lära dig, jänta! Så du kan fixa det själv nästa gång, hehe" för att citera honom lite... :-)

Jaja... natt med er ;-)



Påsk.

Var länge sedan jag bloggade nu.

I påsk var jag i Hamrafjället. Så himla härligt att komma i väg några dagar, var där med pappa och Lena. Det var meningen att vi skulle åka upp på Skärtorsdagen men då det stormade sköt vi på det och åkte upp på Långfredagsmorgonen/förmiddagen...tog evigheter att komma dit, fyra timmar ca.

Väl där var det fortfarande storm, i bland trodde man att husvagnen skulle blåsa bort i vinden. På Långfredagen och påskaftonen blåste det, snöade samt att solen sken om vartannat. Åkte skidor ett par timmar på påskaftonen trots att det snöade på tvären :o)

På påskadagen var det kanonväder, var och tog en fika på Hamra Värdshus. Sedan skoteråkning upp till Andersborg, en våffelstuga på fjället....åååååh det var så härligt däruppe..tog en fika även däruppe. Efter skoterfärden åkte jag längdskidor en bra stund.. blev 6 km :o) underbart var det under hela söndagen. 

På annandagen åkte jag lite skidor..men jag fick så ont i benen/fötterna så det blev inte alls mycket åkning. Vädret var underbart, så jag solade hela dagen ända till det var dags att åka hem igen...blev tomatröd i ansiktet. Tss. Inget kul alls. Hemresan tog ändå lite längre tid.. pappa hade skotern på släpvagn, men han blåste på av bara sjutton i alla fall..haha...kring 19 på annandagen var vi hemma. Det var så himla trist att åka hem då vädret var såå otroligt bra! Hade kunnat stanna veckan ut, lätt.

Sammafattning av påsken blev det i alla fall...

Får väl uppdatera lite mer senare...