Varmt...

13,58

~~~~

...som i helvetet!

Alltså visst tycker jag om sommar, men det här är bara för mycket. Jag klarar det inte, mår inte alls bra då det är såhär varmt. Blir på otroligt dåligt humör... :-(

Jaja...

Ska jobba vidare nu.

BISOU!


Kommentarer
Postat av: Maria Sandberg

Hallåj! Jasså du följer "magen" du med *s*. Det är en del som gör det har jag förstått. Kul! Jo, visst är det mysigt att ha den. Går inte att beskriva förrän man varit med om det. Och det är helt klart värt att längta till och vänta på. Det är kanske när man just har väntat och längtat lite som man kan uppskatta den fullt ut också. För då bortser man en hel del från det som inte är så skönt... foglossning, svullna fötter, bli otymplig och gå upp en massa kilon osv. Läste att du också tycker det är jobbigt med värmen som varit. Det är ännu värre med en mage, kan jag tala om. *s*. Så tänk på mig när du tycker att det är för varmt.
Har du nån semester snart då? Jag ska jobba hela sommaren, fast bara halvtid... men ändå. Tröstar mig med att sen blir det ledigt ett bra tag. Kul med en kille med rolig frisyr på jobbet. En sån skulle jag också vilja ha. Man blir liksom lite glad inombords då.
Ha en bra dag! Kram /Maria


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback