Förkyld.

12,53

~~~~

Ja, nog fan är jag förkyld IGEN, för jag vet inte vilken gång i ordningen detta år! Nu är detta år snart slut, bara några skälvande dagar kvar, sen är det 2009! Fattar ni, 2009? Helt jäkla otroligt tycker jag, nästa år går vi in ett nytt decenium, otroligt att det snart gått tio år sedan millenieskiftet. Kommer för övrigt aldrig glömma millinieskiftet, låg i världhistoriens influensa hemma hos mormor och morfar, vi var alla tre jättesjuka, värst var det för morfar som nästan låg medvetslös men vägrade att åka till sjukhuset! Nyårsaftonen minns jag inte mycket av, feberyra och över 40 graders feber...

Jag hoppas i alla fall att jag blir bättre till nyårsafton, inte kul att ligga sjuk då. Nyårsaftonen kommer att gå av stapeln i Lillbo (Edsbyn) tillsammans med vänner till Niklas. Det skall bli jättekul att få lära känna nya människor. Ser verkligen framemot det.

I morgon bär det av till Sundsvall för en natts hotellvistelse och shopping på tisdag,
Birsta here i come! Hotellet vi ska bo på ligger precis intill Casinot, vääääldigt centralt och bra. Gissa om jag ska vräka mig på frukosten!  Det här hotellet ska vi bo på.

Julhelgen blev väldigt lugn och fridfull precis så som jag ville ha det. Gröt hos mormor, middag, Kalle Anka och hans vänner, julklappar hos Niklas helmysiga familj. Juldagen med en maaaaassa nytt folk, oändligt mycket mat, godis och efterrätt. Annandagen hos mamma med mera mat, mys och körslaget.

Just det, körslaget, vet inte om jag berättat det tidigare, men jag var där och provsjöng! Otroligt att jag vågade det, konstigt nog var jag inte ett dugg nervös när vi, jag och fyra till gick in till den första ursållningen och sjöng, jag tog mig "bara" dit men jag är ändå sktinöjd med min insats!

Mamma! Tack och åter tack för julklappen, jag är fortfarande förstummad och helt överlycklig!

Donna ligger som en död sill bredvid mig i soffan, hon har inte rört sig på flera timmar, bara ligger och tittar lite eller sover. Helt otroligt lugn... Min älskade lilla gumsa.

Hm, det är otroligt vackert väder ute och jag kan inte gå ut för denna skitförkylning, MORR!!! Sitter och tittar ut och tjurar... Mina bästa vänner just nu är näsdukar, flera olika sorters nässpray, vatten, försvarets hudsalva, halstabletter och alvedon. Tur det finns TV och internet... Älskling är ute och åker skoter med några vänner, vilken lycka!

Humn, nyår innebär ju nyårslöften, men jag för min del tänker inte avge några löften, brukar ändå sluta med att man bryter dem. Kanske bara skall lova att jag skall bli bättre på att blogga. Vi får se... Tänker ni avge några nyårslöften?

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar, zappa och tjura lite till...

Pussar och kramar! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback