Citronte och advenstljusstakar.

13,23

~~~~

Bloggar en snabbis på lunchen... sitter här med en kopp citronte som avslutning, underbart. I fönstren på jobbet lyser redan adventsljusstakarna.

I går var jag feberfri och tog mig från Knåda till Bollnäs...visste att det soprent i både kylen, frysen och skafferiet så jag var helt enkelt tvungen att åka och handla. Det slutade på den nätta summan av 892 kronor, damn! Heeelt galet, men känslan av att ha välfyllt i alla skåpen känns alltid lika bra, att veta att det finns mat trots att det kanske (eller är snarare) dåligt med pengar.

I morgon är jag ledig, fan vad det ska bli härligt. En Evelinadag med adventspyssel och lite bakning.

Såg på Leilas Jul igår kväll, kan det bli mysigare och godare än när Leila bakar/lagar mat? Skulle inte tro det! I går gjorde hon rostade mandlar som hon rullade i nougat och sedan kanel och kakao, mmmmm säger jag bara. Corflakescrispes, cookies med kanelsmak och chokladbitar i...behöver jag fortsätta? Kolla in
www.recept.nu för där finns alla underbara recept, eller rent av, köp Leilas nya bok A piece of cake. Det tänker minsann jag göra!

Nej, slut på lunchen nu. Känner att jag skulle kunna blogga vidare men tiden rinner i väg... Har dessutom inget internet hemma just nu heller, har slängt i väg ett mejl till telia så får dom fixa..


KRAM <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback