Anno X.

20,49

~~~~

Januari: Sjukt mycket vinter, sjukt mycket kyla. Huvva huvva. Men vad hände? Hela jag är ju ett senilsnöre så hur i hela fridens dagar ska jag minnas vad som hände för ett år sen??! Jaja. Jag ska försöka... :-) januari... hm! Fan, det är blankt. Vi hoppar januari... eftersom jag inte minns något måste det ha varit dödligt trist då? Edit K fyllde ett år!

   
 Min gammelmormor som dog i slutet av slutet av december 2009 tände jag ett ljus i flera veckor i denna ängelljusstake. Den brinner i skrivandets stund också.


Februari: Vårlängtan och saknad av dagsljus, vinterdeppad och sjukt less på allt! Trött jämt, kronisk trötthet. Somnar överallt, i bilen, på jobbet, ja överallt. Börjar fundera på vad som är fel med mig...

 Tulpaner är min färg i mörkaste och kallaste vintern. En fräsch bukett sprider värme och färg när jag fryser som mest.

Mars: Fick träffa en av dom bästa i mitt liv...nämligen Jenny! ♥ Fina, fina du! Du vet väl om hur mycket du betyder för mig? :-)
Vad mer, utflykt med skotern med grillning och goda vänner. Maskerad med filmtema, jag gick som Mimmi Pigg. Matilda fyllde hela fyra år och på kalaset fick jag ett nytt namn: Mickelina! Sen nådde mars sitt slut.

 Äntligen blev det vår!

April: Påsk i Linköping. Älskar dig Tessan, du är en stjärna!
Sen då? Sista april hos Jenny och Johan. Slutade snusa!!! Hurra för mig. Det hände såklart en massa annat i april också, men just nu sviker minnet.

Maj: Fyllde år, 26 år ...närmare 30 än 20 :-P är det kört nu? Noja? Nej, inte över åldern i alla fall.
Jag och Niklas var i Rättvik på marknad och köpte korv och kola :-P 14-15/5 var jag och mormor snabbt upp till Nordingrå för att mormor skulle kunna vara med på gammelmormors bodelning. Tv-höjdpunkt: The Tudors säsong 3. Lite middag en helg med Andreas och Elin i samband med min beklagelsedag, supertrevligt, undrar om inte Elin och jag blev väl fulla? :-D
Jag och hjärtat var till Albertina och åt en fin måltid, det fick jag i present... :-)

Juni: Lillebror Christoffers student och studentbal, fantastiskt! Självklart grinade jag och fotograferade en sanslös mängd bilder på min fina bror.
Äntligen sommar! Midsommar firade vi i Linköping med tradiotinellt Midsommarfirande och sedan grillning, underbar helg, vi var även till Vadstena. Donna fyllde fyra år. Så, där hade alltså halva 2010 passerat.

Juli: Galet varmt, bad på orbaden med Mallan enorm längtan till semester. Fest hos Helmer med en massa roligt folk, vi åkte hem sent/tidigt på natten/morgonen på cykel. Helt galet rolig fest! och sen äntligen äntligen sista helgen i juli kunde jag fira semester! Den firades med trav (V75) i Bollnäs.

 Utsikt från Hägget, Höga kusten.

Augusti: Semester, semester, semester! :-) Norrfällsviken, Trollarviken, Rotsidan, Ulvön. Underbart! Dessvärre blev jag sjuk och låg i tio dagar med förkylning och feber på min semestern så efter det blev det lite avslaget... 18/8 hade jag haft Donna i fyra år. Det får sammanfatta augusti.

September: Älskade september! Nu kom årets finaste tid, jag ÄLSKAR hösten.
Niklas fyllde år :-) min finaste mys! Även morfar fyllde år, närmare bestämt 80. Med fysik som en 60-åring och sinne som en 30-åring lever han, min vackra, fantastiska morfar! Grattis återigen.

Jag och Camilla åkte till Stockholm och var på Livrustkammaren, vandrade i gamla stan, fikade på Grilska huset som är inklämt på Stortorget och åt gott på Jensen (?) Böfhus, vi hittade även till Drottninggatan där vi strosade på enorma Åhléns City och sen kryssade vi över gatan i regnet och sedan in i S:t Klara kyrka där vi hade turen att komma i precis när en körensamble övade ett mycket vackert stycke sång. En fantastisk jag sent kommer att glömma!

Oktober: Min favoritmånad på året (förutom december) Jag och Jenny var på 24-timmars till Åland, Jenny igen igen! Gud så roligt och mysigt vi hade. God mat, goda drinkar, fantastiskt sällskap, Spa och...sjögång, en hemsk sjögång, men jag överlevde :-)

 Sista utposten innan öppet hav i Ålands skärgård, en fantastisk fyr.

Helgen efter åkte jag, Jenny, Johan och Niklas till Gävle. Grabbarna skulle till Biltema och vi till Plantagen och Blomsterlandet, ett jätteHemtex fick också ett besök.

Jag och Niklas hade årsdag 11/10, i dubbel bemärkelse, vi träffades då för två år sedan och året efter förlovade vi oss. Vi gjorde om våran första dejt igen, en måltid på Take Off i Bollnäs.

November: Jennys fest... :-) superkul, tack igen för festen Jenny :-)
En helg hos mormor och morfar. Några dagar i Linköping, jag och Tessan fick umgås själva för första gången sedan juli 2008... Sen då, jo första advent! :-) underbart, jag älskar advent. Julskyltning på Byn med Johan och Jenny.
Just det, jag sov med en grunka också som mätte sömnen, för att kolla om jag har sömnapné (har inte fått svar än)

 Frostbitna äpplen i november.

December: Julfest med jobbet, nykter sådan :-) blev mest mat och sedan hemresa. Mera advent, julstök, lucia, julkalendern... Och en sjukt dryg förkylning, ögoninflammation och bihåleinflammation.

Julhelg, underbart på alla sätt. Tiden gick dock för fort som vanligt.

 Nu är det jul igen och nu är det jul igen!

Sååå...nu så :-) detta tog sin lilla tid att sätta i hop (har fastnat  i TV:n några gånger)

Anno X, 2010, ett bra år!
2011 får bli ändå bättre, hurra hurra!

/ E ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback