Isande.

00,08

~~~~

Jajamän, kallt ska det bli, isande kallt dessutom. Hemma laddar vi upp med att bära in ved för att hålla elden i gång hela tiden. Vi eldar alltid i kamninen under vintern men extra noggrannt nu med tanke på kylan som komma skall igen :-)

I morgon ska det vara minst 22-23 minus hela dagen här och så verkar det ska fortsätta julhelgen igenom, verkar dock kunna bli lite mildare på annandagen. Hoppas på det. Vi har redan haft köldknäppar, dessa brukar ju kunna komma runt nyår och sedan kunna hålla i sig. Nu har det varit ovanligt kallt länge och väldigt kallt för perioden som varit... minns inte att det varit såhär kallt före jul som nu. Gör ni det? Huvvaligen säger jag.

Hm... men det finns positiva saker med detta också! Innemys med glögg, brasa, levande ljus och gemenskap till exempel. Vad kan passa bättre i jultid?

Kram och god natt så hörs vi vidare.

/ E

P.S. Tack för alla julkort vi fått. Det värmer i hjärtat. Jag skickar inte särskilt många julkort, bara till några få släktingar som inte finns nära. Det betyder inte att jag inte tänker på alla som sänt oss julhälsningar. D.S.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback