Sjukstuga.

20,20

~~~~

Jepp, så är fallet. Förkylningen från helvetet slog till. Har varit småförkyld några veckor och på nyårsdagen bröt det ut litegrann, i morse var det rätt skruttigt men bestämde mig för att åka att jobba ändå. Gick halva dagen sen kastade jag in handduken. Hoppas att det går över snabbt det här. Orkar inte vara dålig, har inte råd och inte lust med det heller. Jaja, det är väl bara att bita i det sura äpplet.

Var på apoteket och handlade för en halv förmögenhet, närmare 600 kr för värktabletter, förkylningstabletter och lite receptbelagda mediciner. Helt sjukt... fattar inte att mediciner kan vara så dyra.

Näe nu ska jag vila lite mera... bara rappel på tv. Kanske man ska gå in och buda lite på tradera? :-) det kan vara ett roligt nöje emellanåt, eller bara att titta kan också vara skojigt.

En annan hemsida jag besöker ofta just nu är
Nordljus
Kika in där och njut... :-)

Ja nu vet ni läget...

Hoppas ni överlever i kylan... och ni, försök spara på er elanvändning, bara ett tips nu när det är så kallt och risken för elbrist är stor. Jaja, jag är arbetsskadad... :-P men kan vara bra att tänka på. I och för sig ska man alltid tänka på att spara på sin energiförbrukning, men just nu är det extra viktigt.

Kramar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback