Sol.

13,07

~~~~

Det är svinkallt, jag är förkyld, det är fredag och helg och helgen kommer inte alls bli som jag tänkt mig men men... vad är det man brukar säga? Sol ute, sol inne, sol i hjärta ♥, sol sinne :-) det är ju faktiskt så man måste tänka en sådan här gång, eller hur?

Appropå svinkallt, visst är det märkligt att det har blivit ett sådant samtalsämne av kylan? Det tycker i alla fall jag. Nog har det varit såhär kallt många gånger förut... Inget märkligt alls med det tycker jag. Jag tackar kung bore för att det äntligen är riktiga vintrar igen. Visst, det är klart att det blir en snackis av att man uppmätt temperaturer under 40 graderssträcket på termometern, men riktiga köldknäppar har det varit förr, så jag kan inte riktigt förstå att det blir rubriker och långa repotage om det i media. Visst lär det väl finnas viktigare nyheter?

Nu blir det Oprah, isn't she lovely? ♥

Ja just, sambon är på väg till Hudik för att kolla skoter, en Lynx rave 800 -04... ohh nu kanske det blir skoter igen ute i verkstan... hoppas. Han sålde sin strax innan jul... gissa om han "bott" på Blocket.se? Haha :-) min lilla "blocketgubbe" :-)

Nääe, nu ska jag glåma lite på Oprah... :-)

HUJ!

Kommentarer
Postat av: Sara

Köpte han skotern?

Annars så har min sambo sin ute på Blocket nu.

Vet inte vad de är för märke på den men han säljer den för 43lax.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback