Hej å hå.

21,16

~~~~

Nu har tiden rusat i väg igen. Det är ju inte klokt vad tiden går fort. Om tio dagar är denna månad slut och på söndag är det åtta (!) veckor till julafton, bara åtta! Helt otroligt ju :-)

Jag och
Jenny har varit på en 24-timmarskryss med Viking Cinderella, vi hade det helt fantastiskt! Buffé, barrunda och taxfree på kvällen. Dagen efter hade vi en fabulöst skön spaförmiddag med badritual och fotkur deluxe. Fotkuren bestod av fotpeeling, fotmassage, handmassage och skalpmassage. Detta var 3-4 oktober och vi har redan pratat om en till kryssning och självklart ska vi göra det :-)

Just nu är det mycket jobb och faktiskt en del övertid. Jag kommer att vara ledig 12/11 och 24-26/11 och det ska bli så fruktansvärt skönt! Fram till dess ska jag hinna med en halloweenfest (ja faktiskt, men okej, det kan bli kul) middag för mormor och morfar, hämta en mackapär som ska mäta min sömn och ta Donna till veterinären och några fikor på stan. Detta är en bra höst

Nu börjar skitprogrammet "Välkommen åter"...vilket betyder att det är dags att stänga av tv:n. Jag passar även på att utfärda en varning för det programmet!

Nej nu ska jag strax lägga mig i sängen och landa lite innan jag ska sova. Alltid skönt att koppla av en stund innan tycket jag. Fantisera lite om adventspyssel kanske :-D jag längtar som en galning!

Hej så länge.

// Evelina

Kommentarer
Postat av: jenny olsson

Trevligt med en update igen :-) kom ihåg att du ska hinna med en 25 års fest också :-) kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback