Saffransbullar och förkylning.

14,59

~~~~

Ja, så kan jag sammanfatta läget. Vi är jättejätteförkylda båda två. Vi hostar. Snorar. Har feber. Klagar. Och äter en massa saffransbröd. Jag dricker mycket hett citronvatten med honung, ibland lyxar jag till det med en tepåse i också. Till "förkylningskosten" hör också allsköns tabletter, såsom Sinova, Bisolvon, värktabletter etc, etc :-P till köpet har jag en kraschad mage :-D fast, min mage vill aldrig riktigt vara med någon gång, så jag tror inte det spelar någon roll att jag spär på kraschen lite. Höhö.

Bloggpaus igen... Inte för att jag ville det, utan för att jag verkligen inte har orkat, har inte inte ens haft varken lust eller ork att ens surfa tidigare. Idag har jag orkat gå ut, vilket fantastiskt framsteg. Gick kanske en kilometer i sakta, sakta mak, var helt lealös efteråt och huvudet dunkade. Så jag fick återigen se mig besegrad av denna förbenade, sabla förkylning. MEN, jag var ut, jag hade inte stuckit näsan utanför dörren sedan i fredags. Kände mig fri, ja fri på något vis att få komma utanför dessa fyra väggar :-S bläsch! Jag längtar så efter att få jobba nu, göra något bra av dagen, komma hem och vara mentalt utmattad av att ha arbetat en hel dag. Låter kanske konstigt att jag längtar efter att vara mentalt utmattad, haha :-D men det blir så när jag inte ens kan gå ut.

För övrigt då? Hm, jag börjar faktiskt tycka att julen känns malplacerad nu. Ja, det är sant! :-D haha. Även om jag kommer känna vemod när jag plockar bort den. Jag längtar redan till nästa jul. Och advent. Lucia. Nobel. Nyår. Ja, jag ÄR "julgalen"! ♥

Så, när jag orkar röra mig utan att det känns som jag ska dö då ska jag städa bort all jul och förkylning. Varenda liten del av huset ska rengöras, det ska vädras ut. Ut med det gamla, in med det nya fräscha!

Om en stund måste jag åka till apoteket och hämta medicin. Även köpa hem mera värktabletter och lite annat smått och gott. Lär ju ska kosta en hel förmögenhet.

Hej så länge.

/ E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback