Soffläge.

11,45

~~~~

I dag är det soffläge som gäller. Jätteförkyld IGEN...jag som nyss ätit sjukt stark penicilin?! Hjälpte ju föga... Har i alla fall fulla vardagsrumsbordet med "fökylningsgrejer" :-) bafucin (det bedövar, haha) värktabletter, nässprayer osv osv...listan kan göras lång :-P har ni tänkt på vad dyrt sådana grejer är på apoteket? Sjukt ju! Dricker i alla fall en massa citron/honungsvatten för att lindra halsvärken och färskpressad citron och apelsin, små boostar av c-vitamin kanske hjälper :-)

Sitter med en massa kläder och halsduk under en filt och Donna ligger tätt intill och värmer... :-) just nu alpint och sedan längdskidor... så visst, idag är det väl rätt okej att ligga i soffan, men det känns surt för jag hade planerat fika med en god vän idag...vi får ta igen det sedan.

Julen är kvar fullt ut hemma.... hade kanske tänkt så smått att börja plocka bort den men nu orkar jag inte.

I kväll blir det helstekt kyckling och potatis...det känns gott, men tyvärr känner jag ingen smak alls just nu och ingenting smakar något :-( bläsch... jaja, jag ska sluta gnälla nu... men det är ju min blogg så får väl egentligen gnälla så mycket jag vill :-) och jag vet, dom två senaste inläggen handlade också om gnäll och förkylning, så detta får väl bli det sista för denna gång då... :-)

Har en känsla av att det kan bli lite aktivitet här idag eftersom jag bara ligger :-)

Väntar på störtloppsstarten för damer...framskjuten en halvtimme just nu...

/ E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback